Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm Full


2011 yılı Türkiye yapımı, ekranların sevilen dizilerinden birisi olan, Behzat Ç. karşımıza beyaz perde de sinema filmi olarak resmen çıkmış bulunuyor. Serdar akar’ın yönetmenliğini yaptığı, ünlü oyuncu Nejat İşler’in başrolünü oynamış olduğu, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Serdar akar yapmış olup, Yapımcılığını ise Tarkan Karlıdağ üstlenmiştir.
Filmin Başrollerini Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu, Tardu Flordun, Hakan Hatipoğlu, Ege Aydan, Ayda Aksel, Berke Üzrek, Serhat Nalbantoğlu, Canan Ergüder, Berkan Şal, Nuri Gökaşan, Hazal Kaya, Cansu Dere, Rıza Kocaoğlu, Hakan Boyav, Seda Bakan, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Nihat İleri, İpek Ayaz, Tolga Tekin ve Ali İpin oynamışlardır.
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm Full Online Hd Kalitesinde Bedava Film izle.
Filmin Konusu : Casusluk, Gizem, Macera, Suç, Aksiyon, Dram, Komedi ve Polisiye türündeki bu filmin konusunda Yapılan bir ihbar üzerine Gençlik Parkı’na giden cinayet büro ekipleri, gömülü bir tabut bulurlar. Tabutun içinde yaşlı bir kadın vardır. Yapılan ilk incelemede kadının canlı canlı gömüldüğü ortaya çıkar. Hayata karşı işlenen suçlar uzmanı Behzat Ç., ilk defa böyle bir cinayet ile karşılaşmaktadır. Yaşlı kadının neden bu biçimde öldürülmüş olabileceğine ilk başta bir anlam verilemez. Yaşlı kadın emekli bir polisin annesidir. Behzat Ç. emekli polisi araştırmaya başladıkça bir takım engellemelerle karşılaşır. Emekli polis, teşkilat içinde Avarel Memduh olarak bilinmektedir, suçu üstlenen kişi ise kendisine Red Kit demektedir. Behzat Ç., Harun, Hayalet ve Akbaba’dan oluşan ekibiyle Ankara’yı didik didik ederek Red Kit’in suç ortakları olan Gorbaçov Hasan ve Pembo’ya ulaşmaya çalışır. Olay Yeri İnceleme Şubesi’nin genç komiserlerden Songül de bu olayda onlara yardımcı olmaktadır. Bu esnada şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken bir görgü tanığına ulaşırlar.
İyi Seyirler…
Alternatif 1


Alternatif 2

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Facebook Sayfamızı Beğenin

Evde film keyfi için doğru adres...

Copyright © 2012 Günlük Film&Dizi İzle